Selecteer een pagina

Diensten

Kozijnen

Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen en eventueel aanpassen van uw bestaande kozijnen. Dit kan zowel in hout, aluminium of kunststof.

Ook kunnen wij daarbij de complete binnen afwerking, beglazing en insectenwering verzorgen.
Verder heeft u de  mogelijkheid om uw bestaande houten kozijnen te renoveren of  aan te passen. Zoals bijvoorbeeld het vervangen van de draaiende delen. 

Veranda / Overkapping

Heeft u interesse in een tuin overkapping of een veranda aan huis, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dit zal uw woonplezier zeker vergroten.

Wij maken alles geheel om maat en zijn gespecialiseerd in diverse stylen. De veranda of overkapping kan voorzien worden van een lichtkoepel of lichtstraat, een extra schuur en/of een glazen schuifwand. Samen kijken we naar een passend ontwerp dat aansluit bij uw wensen.

Dakkapel of Velux dakraam

Bent u op zoek naar een uitbreiding van uw zolder? Dan kunnen wij een dakkapel voor u plaatsen, dit kan zowel in hout als in kunststof. Ook voor uw bestaande dakkapel renovaties kunt u ook bij ons terecht. Als aanvulling op de dakkapel leveren en monteren wij ook rolluiken en screens.

Voor nog meer lichtinval op zolder geeft Velux verschillende mogelijkheden. Een Velux dakraam is tevens vergunningsvrij te plaatsen! Ook hierbij heeft u een ruime keuze aan rolgordijn of zonnewering. Daarnaast kunnen wij voor u bij beide opties de complete binnen afwerking verzorgen.

Timmerwerken

Voor al u buiten- en binnen timmerwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Zoals het plaatsen en/of renoveren van een carport, het vervangen van boeiboorden, dakgoot renovaties en gevel bekleding en het vervangen of op maat maken van een compleet nieuwe poort.

Voor het binnenwerk kunnen wij u voorzien in een radiatorombouw, vervangen van vensterbanken, het betimmeren van uw zolder en het plaatsen van wanden. Op maat maken van trapkasten, kledingkasten en inbouwkasten voor uw slaapkamer, bijkeuken, schuur of garage.

Deuren

Is uw voordeur aan vervanging toe, wij bieden u een ruime keuze aan mogelijkheden. Of wilt u dichter bij de tuin betrokken zijn dan kunnen wij u voorzien van tuindeuren of een schuifpui. Ook  schuur- en garage deuren of een poort kunnen wij op maat voor u maken en/of renoveren.

Tevens kunnen wij u helpen bij het vervangen en/of plaatsen van binnendeuren en het vervangen van binnendeur kozijnen. Denkt u erover om kamer en-suite deuren te plaatsen in uw woonkamer dan zijn wij u graag van dienst.  

Beveiligen

Wilt u uw huis veiliger maken, maar niet meteen een geheel nieuwe deur of raamkozijn vervangen, dan kunnen wij u helpen bij het aanbrengen van veilig hang- en sluitwerk, 3-puntssloten en veiligheidsbeslag in bestaande deuren en ramen.

Daarnaast kunnen wij u natuurlijk ook voorzien van compleet nieuwe deuren en ramen met veilig hang- en sluitwerk, 3-puntssloten en veiligheidsbeslag. Of Nieuwe cilinders plaatsen in het huidige deurbeslag.